Tšekin salibandy-pelaajat murskasivat maailman 26: 0 Belgiaan

Gdansk 1. helmikuuta (CTK) – Tšekin salibandy-pelaajat surmasivat Gdanskissa Belgian maailmankauden karsinnassa 26. – 0. joulukuuta ja saavuttivat historiansa toiseksi korkeimman voiton. Eliška Krupnová osallistui kanuuniin yhdeksästä pisteestä kolmesta maalista ja kuudesta avusta. Kolmas kaksintaistelu odottaa valmentaja Saschy Rhyneriä lauantaina klo 14.00 Italian kanssa. Ennätys 45: 2 Ukrainaa vastaan, joka pääsi kaksi vuotta myöhemmin Madridin karsinnassa, on edelleen ennätys.Se oli myös efortuna yleinen ennätys karsinnoissa tai maailmancupin lopputurnauksissa, jotka rikkoivat Ruotsin keskiviikkona 61-0 Ranskaa vastaan.

Belgia, maailmanmestaruuden debyytti, meni Italialle 3: 4th Viime vuoden Bratislavan maailmanmestaruuskisojen neljännen joukkueen kanssa he menettivät 0: 2 75 sekunnin kuluttua. Vaikka Viron tšekit murtuivat kolmannella jaksolla voitolla 10: 3, selkeä ulkopuolinen oli vain kysymys siitä, kuinka paljon he muuttavat pisteet.

Maalivahti Kristýna Horňáková tarvitsi vain kymmenen puhdasta laukausta. Kenttäpelaajat paransivat henkilökohtaisia ​​tilastojaan. Tšekin ennätyshaltijat kamppailivat historiallisen johtajuuden puolesta. Krupnová parani 91. pelissä 93 pisteeseen 60 maalia ja 33 apua.Tähän mennessä johtanut Tereza Urbánková teki kuusi pistettä kahdesta maalista ja neljästä ohi. Hän on myös tehnyt 93 pistettä 56 maalista ja 37 avusta 102 ottelusta. Krupn tuli toiseksi ottelussa.

“Se oli parempi kuin Viroa vastaan. Belgia ja Viro olivat erilaisia ​​joukkueita. Belgia ei harjoittanut fyysisemmin, virolaiset kestäivät. Tänään ammuttiin enemmän maaliin ja olimme myös tehokkaita.Olen tyytyväinen ”, Krupnova sanoi Tšekin salibandyn verkkosivuilla. missä voittavat cote pariuri sportive online australialaiset, toinen Japani, kolmas sija meni Thaimaan ja myös neljäs Singapore.

22 kuukauden odotuksen jälkeen Tšekin pikaluistelija hallitsi jälleen maailmancup-kisoja.Näkymättömän loputtomien terveysongelmien sarjan jälkeen näyttää siltä, ​​että odottamaton hopea tammikuun monikilpailuista Euroopassa on valannut siihen uutta voimaa ja itseluottamusta. .

Hän kiitti seuraavia kaksi viikkoa harjoitteluaan Colllabissa ja Inzellissä.

Ja tämä oli tulos!

Hän kirjaimellisesti valitsi edellisen kilpailun ensimmäisen naisen viimeisellä kilpailulla. Maailmancupin pitkän matkan sijoitus, Isabelle Weidemann, Kanada.

Jo 600 metrin jälkeen hän oli 1,2 sekuntia edellä kanadalaista ja kasvatti sitä vähitellen 6,23 sekunniin.Lukuun ottamatta viimeistä kierrostaan, joka oli 32.08, hän piti kierrosajansa alle 32 sekuntia.

Weidemann pääsi kilpailussa seitsemänneksi ja Sáblíková korvasi hänet maailmancup-luokituksessa.

“Minusta tuntui erittäin hyvältä, josta olen erittäin onnellinen, vaikka teknisesti se ei ollut aivan uskomatonta, löysimme siellä virheitä Peter : n (valmentaja Novák) kanssa”, Sáblíková kertoi. ”Muina aikoina sanon itselleni, että en voi tehdä kahta kierrosta maaliin, mutta tällä kertaa voin mennä normaalisti.Siksi olen todella onnellinen. ”

Valkovenäjän pikaluistelija Maryna Zujeva sijoittui kolmanneksi toisen Natalia Voroninovan takana, välillä 1,62 sekuntia / voittaja. Neljäs Esmee Visser, Hollannin 5000 metrin olympiavoittaja, jäljessä oli 2,22 sekuntia.

Sáblíková hallitsee nyt maailmancupia pitkillä matkoilla johtamalla 11 pistettä Voroninille, 14 pistettä Weidemannille ja 15 pistettä Visserille. Lake City kuitenkin pisteet kahdesti.Hänen voittaja saa 120 pistettä, sijalla 108 parhaillaan, kolmannella sijalla 94 jne.

Tšekin maajoukkueen on siis voitettava loppukilpailu tai viimeistelty toiseksi kokonaisen voiton varmuudessa, mikä olisi hänen uransa kahdestoista. , mutta Voronin.

Hollantilainen Antoinette de Jong ja Ireen Wüst hylkäsivät Hamar-kilpailun mieluummin harjoittelua kuin Inzellin maailmanmestaruuskisat. 3000 metrissä he eivät päätä 2: 2, he eivät ole hävinneet Wüstoválle pitkän talven aikana nykyisellä talvella.

“Martina voi menettää kullansa sekä kolmella että viidellä Inzellissä”, valmentaja Petr Novak uskoo. p> Nikola Zdráhalová sijoittui 14. sijalle Hamarissa toisessa käynnistyksessään 16-jäsenisessä A-divisioonassa Betfair tällä kaudella.Toisessa kilpailussa saksalaista vastaan ​​Dufterová johti suurimman osan kilpailusta, vain 2200 metrin pohjassa otti väliaikaisesti vastustajansa johdon. Tiukka päättyminen oli Zdráhalová-yhdeksän sadasosan ero, päättyen 4: 14.39.

B-divisioonan miesten joukossa 5000 metrissä oli viides 6: 31.59: lla Sebastian Druszkiewicz.