Rosberg on suosikki Kiinassa ja on kuudennen peräkkäin

Erityisesti kun hänen tiimikaverinsa ja suurin kilpailija, Lewis Hamilton, rangaistiin viiteen paikkaan vaihdetta vaihdettaessa. Brittiläinen kolminkertainen maailmanmestari on Shanghain piirin historian menestyksekkäin pilotti. ”Tähän mennessä en ole kunnossa, eikä tällä kertaa ole helppoa, sillä on vain vähän paikkoja aloittaa. Mutta minulla on motivaatiota ja luottamusta, Hamilton sanoi.Hänen tiiminsä muutti vaihteistoja, koska Shanghain piiri mahdollistaa usein ohittamisen. “Olen aina tehnyt täällä hyvin, joten miksi se ei voi olla vain kilpailu, jossa se rikkoo,” Hamilton sanoi.

31-vuotias maailmanmestari menettää 17 pistettä Saksan mestaruuden johtajalle ja lokakuun Grandin voittoon USA: n palkinnot, jossa hän sai kolmannen uransa. Vuoden avajaisissa kilpailuissa Hamilton alkoi ensimmäisestä sijainnista, kuudes parasta on radalla.

Rosbergilla on myös hyviä muistoja Shanghaissa, joka voitti ensimmäisen kilpailunsa vuonna 2012 ja liittyi sunnuntaina trioon ratsastajat, jotka onnistuivat voittamaan kuusi kertaa peräkkäin.Tähän mennessä vain muut saksalaiset, Sebastian Vettel, Michael Schumacher ja italialainen Alberto Ascari 1950-luvulla ovat onnistuneet. Mercedes-autot ovat jo voittaneet viimeiset kahdeksan kilpailua.

Ferrari toivoo lopulta myyvänsä potentiaalinsa, ja sarkastiset kommentit ehdottavat heille faneiden suosikkia suosikkikuvansa ansiosta Kiinassa. Samaan aikaan Kimi Raikkonen on parempi kuin Vettel, joka ei ole edes aloittanut kilpailua Bahrainissa erittelyn vuoksi. “Työskentelemme sen parissa ja parannamme”, lupasi Vettel.

Mestaruuskilpailun voitti takaisin Kiinassa Fernando Alonso, jolla oli dramaattinen onnettomuus Australiassa ja joka jäi seuraavaan Bahrain Grand Prixiin.McLarenin tähti sai FIA: n ennakkoluvan FIA: n lääkärintarkastuksen jälkeen, ja sitten entinen kaksinkertainen maailmanmestari läpäisee lisätestejä perjantain peruskoulutuksen jälkeen.

Menestymättömän kokeen jälkeen Formula 1 palaa vanhaan uuteen pätevyysmuotoon. Hänellä on jälleen kolme osaa Shanghaissa, jokaisella heillä on mahdollisuus mennä raiteille koko ajan ja yrittää saada nopein kierros. Ensimmäisessä osassa kuusi hitainta putoaa, toinen kuusi on toinen ja kymmenen kuljettajaa on pylväsasema finaalissa.

Tämän vuoden karsinta oli pudotus, ja hitain auto pysähtyi aina 90 sekunnin välein.Tuloksena oli olla houkuttelevampi, mutta se ei toteutunut.