Wawrinka hallitsi Geneven turnausta, Bertens loisti Nürnbergissä

Ainoa brejkbol oli tarpeeksi Wawrinkille voittaakseen avaussarjan, mutta toisessa hän menetti 1: 4 Čiličin kanssa. Mutta hän onnistui häiritsemään kuusi keksejä ja onnistuivat lyhennetyssä pelissä 13:11. Päivä ennen Roland Garrosin alkua, jossa hän puolustaa viime vuoden voittoa, ja ensimmäisellä kierroksella hän osuu taas Rosoliin, hän teki 14-vuotisen uransa otsikon. Nürnberg-Qualification-Az-to-title “> Bertens kelpasi Nürnbergiin

Hollantilainen tennispelaaja Kiki Bertens lähti voitosta finaalissa ja voittoon otsikko.Siinä hän voitti Marian Duquin Kolumbiasta 6: 2, 6: 2 ja ennen Grand Slam Roland Garrosin voittoa voitti toisen turnauksen voiton uransa aikana. Tällä hetkellä 89. maailman ranking-pelaaja jatkoi Fez 2012 Marokon otsikkoa, Duque olisi voinut olla haastavampi ohjelma, koska hänen oli lopetettava neljännesfinaalit perjantaina ja sitten läpäistävä puolifinaali.

kaksinkertainen.Ruotsalaisen Johanna Larssonin parin kaksinpelin finaalissa hän voitti 6: 3, 6: 4 tšekki-japanilainen pari Voráčová, Šuko Aojama. Thiem puolusti nimensä Nizzassa

Itävaltalainen tennispelaaja Dominic Thiem puolusteli nimensä Nizzassa . Hän voitti Alexander Zverevin 6: 4, 3: 6, 6: 0 lauantain lopullisessa finaalissa ja teki kuudennen uransa voiton. Hänen saksalainen vastustaja ei kuitenkaan onnistunut voittamaan ensimmäistä ATP-piirinsä.Siinä itävaltalainen tennispelaaja ei pysäyttänyt olkapäänsä vammoja, ja hän joutui vaikeuksiin kolmannen turnauksen menestykseen kaudella.

Garcia voitti toisen uransa

Caroline Garcia hallitsi Strasbourgin turnausta. Finaalissa hän voitti 6: 4, 6: 1 Kroatian Mirjana Lučičová-Baroniovan yli ja voitti toisen uransa. Kaksikymmentäkaksi vuotta vanha ranskalainen pelasi neljännen finaalin WTA-piirissä Roland Garros -harjoituksessa ja seurasi viime vuonna Bogotá-voittoa. : 1 toinen ranskalainen Kristina Mladenovic.Finaalissa Garcian joukot eivät kuitenkaan puuttuneet. Hän hallitsi selvästi toista sarjaa. Kroatia, joka on sijoittunut 66. joukkoon yhdeksänteen riviin, voittaa neljännen keskinäisen kaksintaistelun. Vuonna 1997 hänet voitti saksalainen legenda Steffi Graf. Hänellä on kolme voittoa viidestä finaalista.